вівторок, 31 березня 2020 р.

А28 31.03.2020 Зарубіжна література

    Тема.            Милорад Павич
                               1924-2009
                Короткі відомості про митця.
                Утілення в оповіданні "Скляний равлик" рис                                            постмодернізму. Можливість вибору шляхів   читання                              твору  як вияв характерної  для 
                постмодерністичної літератури гри   письменника
                 з текстом і читачем, "відмови  від  монопольного права                           автора на істину". Варіанти фіналу твору як ознака стилю                     М.Павича. 


«Павич – не лише письменник, який блискуче представляє оригінальний підвид фантастичної літератури, але й автор, який ламає наші стереотипи щодо розуміння часу, історії, долі, кохання і того, що ми називаємо логічним розумінням сенсу буття. Павич створює і оновлює сьогоденну літературну дійсність, наші знання і сни, переінакшуючи і пам’ятаючи все те, про що ми знали й снили, і те, про що тільки дізнаємося» 

                                                                                       Ольга Рось (перекладач творів Павича)


1. Ознайомтеся з життям та творчістю М.Павича (коротко) та  занотуйте  у зошит   основні відомості про письменника за підручником «Зарубіжна література» для 11 класу під редакцією О.Ніколенко, стор 171, можливо за посиланням  або прослухайте за посиланням.

2. Прочитайте оповідання М.Павича "Скляний равлик" за посиланням  3 сторінки!!!

3. Опрацюйте самостійно стор. 172-175 за підручником  «Зарубіжна література» для 11 класу під редакцією О.Ніколенко за посиланням

4. Дайте відповіді на тести, щоб перевірити свої знання за посиланням




Моя електронна адреса   nadija2312@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар